De poort naar succes

Korda

KORDA Nederland opereert als zelfstandige dochter van het Duitse KORDA Ladenbau GmbH dat reeds 50 jaar ervaring heeft in het realiseren van individuele en complexe Retail concepten in meerdere Europese landen.

Vanuit Nederland richten wij ons specifiek op met name Benelux, UK, Frankrijk, Spanje, Italië en Scandinavië.

Door de intensieve samenwerking kunnen wij gebruik maken van de expertise en engineeringskwaliteiten van onze Duitse collega´s. Door een eigen metaalafdeling en een hoog moderne houtbewerking fabriek blijft KORDA voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van zijn klanten. Ook door haar ISO 9001 certificering,  waarbij alle interne processen vastgelegd zijn en kwaliteitscontroles volgens systematische werkvoorschriften gegarandeerd worden, zijn wij in staat unieke projecten te managen en te realiseren.

Dit betekent dat ook KORDA Nederland, zich kan richten op diverse global branches, waarbij het tevens mogelijk wordt om diverse projecten gelijktijdig uit te voeren in diverse landen.

Deze unieke samenwerking is essentieel om een stabiele toekomstgroei in voortdurend veranderende markten te behouden.

Op onze websites kunt u zien welke Retail organisaties al een succesvolle duurzame samenwerking zijn aangegaan: www.kordanl.com en www.korda.de